programma

Ribs en Blues, Drivin' and Crying

 Dauwpop aftermovie 2014
AC/DC Rock or Bust

 Dublin!
pierre's concerttip

Therapy?
Waar: |Hedon Zwolle
Wanneer: 5 april 2015
Website: klik hier
Crosby, Stills & Nash
Waar: HMH
Wanneer: 24 september 2015
Website: klik hier
Paul Carrack
Waar: Metropool Hengelo
Wanneer: 10 oktober 2015
Website: klik hier

twitter
upcoming
De Rock n Roll Business club is opgericht met
als doel het creeren van een platform voor
muziekliefhebbende ondernemers die op een
exclusieve wijze concerten en evenementen
bezoeken en daarmee een netwerk vormen
waarin contacten en samenwerking onderling
en met derden worden bevorderd.
laatste evenement

reacties leden

Door: Ton Groot Beumer
Onderwerp: Tim Knol, 13 dec. 2011, Budde
Eindejaarsbijeenkomst Rock & Roll Business Club

Op deze heldere decemberavond stond het laatste programmaonderdeel van dit voor velen toch wel hectisch jaar 2011 op het RNRBC programma: de traditionele eindejaarsbijeenkomst in de Budde met een buffet en het optreden van een artiest.
Voor deze bijeenkomst konden de leden een introducé meenemen; een prima initiatief dat zowel door de leden die een introducé hadden meegenomen als door de introducés zelf gewaardeerd werd. Met een opkomst van ± 35 personen mocht deze avond op voorhand al geslaagd genoemd worden.
Na de gebruikelijke inloop en het bijpraten liet de kok van de Budde zien dat hij zijn vak verstaat; een werkelijk heerlijk buffet! Chapeau voor de kok!
Vervolgens was het de beurt aan Tim Knol, onze artiest van deze avond.
Hij werd geïntroduceerd door onze alom bejubelde en geprezen voorzitter Kornelis. Zijn introductie duurde bijna net zo lang als het optreden van Tim Knol zelf. Maar het moet gezegd, hij raakte op een subtiele en werkelijk onnavolgbare wijze alle kanten van het leven incl. een bezinning op het afgelopen jaar. Hij voerde uiteindelijk zijn toespraak naar een hoogtepunt door op een apotheotische wijze Tim Knol aan te kondigen. Tim was al zenuwachtig maar door de aankondiging van Kornelis  brak hem werkelijk het angstzweet aan alle kanten uit!
Hij begon dan ook aan een eerste heel rustige set. Je zag dat hij langzaam maar zeker z’n draai begon te vinden omdat hij merkte dat hij met een aandachtig en geïnteresseerd publiek van doen had.
Na de break nam Theo Smits het woord over. Op een meer dan voortreffelijke wijze deed hij een interview met Tim. Mede door de interactie met de aanwezigen en door het enthousiasme van Tim werd het een boeiend interview. Theo, heel goed gedaan! Top!
Het had Tim goed gedaan want de tweede en tevens laatste set was heel goed, van begin tot het eind. Knap wat hij als 22 jarige kan en tot nu toe al gepresteerd heeft.
Toen Kornelis na afloop het podium opging om Tim te bedanken was iedereen bang dat het nachtwerk zou worden met het dankwoord maar Kornelis hield het kort bij het overhandigen van het RNRBC t-shirt.
Er restte de aanwezigen niets anders om noch even een toast uit te brengen op deze wederom zeer geslaagde afsluiter van het RRBC jaar 2011.

archief